Det nya stjärnskottet Zara Larsson har just släppt sitt första internationella album “So Good” och på musikhimlen ser hon ut att bli Sveriges nästa stora världsstjärna. Trots sin unga ålder så flockas musikeliten för att skriva låtar till henne. Det kan snaras liknas vid rena rama stjärnkavalkaden med namn som Ed Sheeran, Jocke Berg från Kent och Christian Waltz.

Larsson slog igenom i programmet Talang 2008 där hon bland annat vann 500 000 kronor och började släppa singlar redan i femtonårsåldern. Med singeln “Uncover” tog hon sig in på flera listor runt om i Europa. Debutalbumet 1 släpptes i både Europa och USA och Zara Larsson började göra sig ett namn på den riktigt stora internationella scenen. Hon har redan beskrivits som något av ett musikaliskt underbarn av förundrade kollegor.

Zara Larsson har också fått mycket uppmärksamhet för sina feministiska åsikter och uttalanden samt för sina provokativa och kaxiga scenkläder. Hon är något av ett barn av sin tid där unga flickor tar för sig inte minst inom musiken och vägrar låta sig tystas ner. Hon hörs och syns flitigt i sociala medier och har en stor skara fans världen över.